Wat kunt u bij ons doen?

Vanaf onze manege lopen kilometers lange ruiterpaden richting bos en strand waar u kunt genieten van de prachtige natuur. De Gemeente Veere heeft in 2014 een volledig nieuw ruiterroutenetwerk aangelegd met o.a. vernieuwde ruiterpaden en duinovergangen in Dishoek en Vlissingen.

Op onze manege kunt u uw paard stallen, les krijgen, overnachten, lekker eten & drinken, tot rust komen en genieten van alles wat de Walcherse omgeving te bieden heeft zoals de vele braderieën en evenementen in de omliggende dorpskernen of genieten van een heerlijk zonnig dagje strand.

En vergeet niet een bezoek te brengen aan ons auto, landbouw & curiosa museum. Waan je terug in de tijd van vóór de industriële welvaart en alle moderne en snelle digitale mogelijkheden.

Paardrijlessen

Paardrijden kan iedereen leren! Kinderlessen zijn wekelijks, op vaste dag/tijd. Om en om in de bak of in het bos (uniek in heel Zeeland) en ze krijgen de beste begeleiding van a tot z.

Volwassenen krijgen voornamelijk les tijdens een ontspannen buitenrit in de ochtenden. Privélessen waarin bijvoorbeeld de unieke 5 gangen van de IJslander worden aangeleerd zijn op afspraak.

Pensionstalling

Wij beschikken over 10 boxen die voorzien zijn van automatische drinkbakken. 1 x per week uitmesten en 4 x per dag kuilgras inclusief. Boxen hebben een buitenpaddock of loopstal en u heeft een eigen zadelkast. Tevens kunt u gebruik maken van het gastenverblijf, de longeerring, de buitenweides en de rijbak.