Welkom; Met liefde hebben wij deze pagina voor u gemaakt om u een kleine indruk te geven van wat ik(Rozemarijn Ideler, Eigenaresse) en mijn team voor u kunnen verzorgen.

Onder het kopje manege vind u een stukje over ons, wie zijn we en wie zijn onze paarden. Een stukje over Ijslander, paardrijlessen,pensionstalling, paardencoaching, de buitenritten en het prachtige museum van mijn vader.

Wij wensen u een fantatstische rit toe, onze IJslanders zijn echt geweldig, de natuur prachtig, u zult echt genieten!!! We rijden door de Zeeuwsche akkers, bos, duinen en strand. Voor ieder een schitterende ervaring.

Onze paarden zijn niet groot, +- 1.35, lopen makkelijk, zitten super comfortabel, zijn rustig op 1 of 2 na maar die zijn voor de meer ervaren ruiter juist wel leuk en luisteren ook super goed.

Onze begeleiders(sters) zijn rustig, lief, kennen de paarden en omgeving en kunnen u prima begeleiden op deze mooie tocht. Alle begeleiders zijn boven de 18 jaar en zijn ervaren rijders en meestal rijden ze al jaren met de IJslanders. U kunt ze altijd onderweg vragen mooie foto’s te maken om dit heerlijke moment vast te leggen. Er staan al best wat filmpjes en videos op youtube en onze facebook pagina.

Wij openen onze harten voor u

Rozemarijn en team

De paarden staan weer op de manege! Dit betekent dat we weer vanaf de Koudekerkseweg vertrekken. Ga hiervoor naar het locatiepunt getoond op de google maps widget.

Om mee te rijden op onze IJslanders moet u aan de volgende voorwaarden voldoen:

– Maximaal 80 KG
– Minimaal een jaar rijles gehad of andere paardrij-ervaring
– Half uur voor de rit aanwezig zodat we een bijpassend paard voor u kunnen kiezen waarna u het paard kunt gaan borstelen en opzadelen
– De ritten worden gereden op eigen risico, dit geldt ook voor de mede-deelnemers in uw reservering.

Nieuwsbrief de IJslander

Wil je op de hoogte gehouden over wat er zich allemaal afspeelt op de manege en acties m.b.t tot de ritten schrijf je dan hieronder in 😎

We sturen geen spam, doorgaans zal er ongeveer 1 keer per maand een mail verstuurd worden