Leuk nieuws, we krijgen deze week weer nieuwe dieren op de manege 🙂 Hieronder alvast wat foto’s en informatie om kennis te maken!

Hier, Flow, de nieuwe merrie van Alice die gered word uit Portugal. Qua eten heeft ze het daar best te verduren gehad. De vrouw waar ze haar van gekocht heb heeft haar via een handelaar gekocht en helemaal verzorgd. Ze had haren vol met klitten, super mager, korsten van haar oor tot haar kont en een littteken op dr neus. Het is gelukkig een super lief ,totaal niet bang of schrikkerig en heeft het vertrouwen in de mens nog niet verloren🤩 Ze vindt iedereen leuk en vind spelen met andere paarden al helemaal gezellig. Alice gaat nu verder met haar aan het werk en haar lekker aansterken en bijvoeren! Ze weet zeker dat ze alleen maar leuker en grappiger zal worden als ze aangesterkt is.

En hier, Finley, het shetlanderveulentje van 6 maandjes oud van Loes. Finley is nog niet zoveel gewend maar wel heeel nieuwsgierig. Hij vindt mensen nog een beetje gek maar wel super interessant! Hij is gek op spelen en lekker rondrennen 😆 Finley mag wanneer hij oud genoeg is voor de kar gaan lopen en als dat goed gaat misschien wel een als tweespan samen met zijn grote broer Felix welke ook bij manege de Ijslander staat🤩