Deze maand zijn er helaas GEEN strandritten te boeken. Op dit moment zijn er een aantal van onze paarden besmet geraakt met de besmettelijke droes ziekte waardoor we nu genoodzaakt zijn om in ieder geval voor minimaal de komende 4 weken in lockdown te gaan.

We hopen dat de paarden goed herstellen en u daarna weer met onze gezonde paarden over het strand te kunnen begeleiden.

In het algemeen geldt voor alle bezoekers dat Manege de IJslander niet aansprakelijk gesteld kan worden voor eventuele schade/ongevallen. Onderstaande bepalingen gelden bij het bezoeken van de manege en het gebruik maken van buitenritten.

  1. Het betreden van het terrein en de manege geschiedt op eigen risico, evenals deelname aan alle door de manege aangeboden activiteiten, binnen en buiten de terreinen. De manage sluit iedere aansprakelijkheid voor het ontstaan en de gevolgen van ongevallen uit. Alsmede de aansprakelijkheid door schade als gevolg van verlies, beschadiging of diefstal van goederen.
  2. De ruiter rijdt altijd op eigen risico. Wanneer er schade wordt aangebracht aan personen, dieren of eigendommen kunnen de manege en medewerkers daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld; evenmin kunnen zij aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal van eigendommen.
  3. Wie kiest voor de ruitersport, kiest ook voor de risico’s die daarmee gepaard gaan. De omgang met de paarden is dus voor eigen risico.
  4. Aanwijzingen van medewerkers dienen te allen tijde opgevolgd te worden.
  5. Kinderen die mee willen rijden, moeten minimaal 1 jaar paardrijles gevolgd hebben en alle gangen goed beheersen. Stap, draf en gallop!
  6. Volwassen moeten onder de 80 kg. zijn, lenig, sportief en niet bang. Tevens is minimaal 1 jaar paardrij-ervaring vereist.
  7. U moet een half uur voor aanvang aanwezig zijn. Als u bijvoorbeeld heeft geboekt voor het blok dat begint om 08:30 u. dan dient u om 8:00 u. aanwezig te zijn. De rit duurt 2 uur.

We verzoeken u te parkeren op de daarvoor bestemde parkeer locatie (zie map). Deze bevind zich net buiten het erf aan de zijkant van de weg en is gemarkeerd met parkeerbordjes. Bedankt!